Een contract voor fysio onderhoud, wat houdt dat in?

Een contract bij fysio onderhoud is meer dan alleen een papieren overeenkomst; het is een belofte van een zorgvuldig uitgevoerd totaalproces, ontworpen om optimale zorg voor uw apparatuur te waarborgen. Dit proces begint bij het inplannen van een afspraak. Zodra deze is gemaakt, wordt de afspraak door ons bevestigd, waarna we eventuele bijzonderheden of specifieke zaken vooraf met u bespreken. Op deze manier worden misverstanden voorkomen en kunnen we ons optimaal voorbereiden op de klus.

Op de afgesproken datum komen wij bij u langs om de werkzaamheden nauwgezet uit te voeren. Onze professionals begrijpen het belang van punctualiteit en kwaliteit in hun werk. Na voltooiing van het onderhoud ontvangt u een gedetailleerde rapportage. Deze rapportage is niet slechts een administratieve formaliteit; we nemen de tijd om samen met u deze te evalueren, zodat u volledig op de hoogte bent van de conditie van uw apparatuur en de verrichte werkzaamheden. Het behouden van uw apparatuur in topconditie is slechts één van de vele voordelen; met dit contract zijn er tal van andere voordelen die het welzijn van uw praktijk zullen verbeteren. Dit contract staat voor een transparante, professionele en zorgeloze aanpak van fysio onderhoud.

 

Welke voordelen heeft een onderhoudscontract van Fysio Onderhoud?

Wij willen de klant duidelijkheid scheppen, zodat de klant weet wat men kan verwachten omtrent een onderhoudscontract. Daar horen ook de voordelen van zo’n contract bij, namelijk:

  • Specialisatie: U kunt vertrouwen op gespecialiseerde monteurs die precies begrijpen wat uw apparatuur nodig heeft.
  • Grondige controle: Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring wordt elk detail van uw apparatuur grondig gecontroleerd en onderhouden.
  • Compleet aanbod: Ons contract biedt zowel onderhoud als keuring in één pakket.
  • NEN 3140 richtlijnen: Wij handelen volgens de strikte NEN 3140 richtlijnen, waardoor uw apparatuur altijd aan veiligheidsnormen voldoet.
  • Nazorg: Na elke servicebeurt krijgt u uitgebreide nazorg, inclusief een duidelijke rapportage (digitaal)
  • Vaste klant voordelen: Klanten met een contract zijn automatisch onze vaste klanten en genieten altijd van onze beste prijzen.
  • Duidelijkheid: U betaald nooit meer, dan de afgesproken prijs.