U bent op zoek naar een monteur fitnesstoestellen in Amsterdam of omstreken?

Wij zien dat u op zoek bent naar Fysio Onderhoud. Bij Fysio Onderhoud bent u aan het juiste adres! Fysio Onderhoud is dé expert in reparatie, onderhoud van uw loopband, crosstrainer en overige fitnessapparatuur. Fysio Onderhoud is een expert op het gebied van onderhoud, reparatie, montage en keuren van fitness, fysiotechniek en behandelbanken van alle typen en merken. Met ruim 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij u topkwaliteit aanbieden voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Fysio Onderhoud spreekt uw taal en is een vertrouwd en een bekend gezicht in de fysiotherapie. Ons doel is uiteraard uw tevredenheid. Bent u nieuwsgierig naar onze prijsstelling en service? Bezoek onze onderhoudspagina of vraag direct een offerte. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Op zoek naar een (onderhouds)monteur in Amsterdam (of omstreken) voor onderhoud, reparatie, keuring van fitnessapparaten? dan bent u bij ons op het juiste adres!

Onderhoud Fysio Apparatuur in Amsterdam? Fysio Onderhoud is dé beste keuze voor (fitnessapparatuur)monteur

Fysio Onderhoud denkt uiteraard graag met u mee over de onderhoudsvorm die bij uw fitnessapparatuur past. Dit kan variëren van jaarlijks tot periodiek onderhoud. Onderhoud bij Fysio Onderhoud houdt in dat wij bij u op bezoek komen en een controle verrichten op het functioneren van de fitnesstoestellen. Dit houdt onder andere in een uitgebreide controle op werking en veiligheid van de fitnesstoestellen en het verrichten van onderhoud, reparatie en keuring.

Voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen, overleggen we met u duidelijkheid en verschaffen we informatie welke werkzaamheden nodig zijn. Op deze manier zult u altijd weten wat er aan uw fitnessapparatuur wordt gedaan.

Na afloop van ons bezoekje en onze onderhoudswerkzaamheden, zullen wij uw fitnessapparatuur elektrisch keuren volgens de NEN-EN-IEC 60601-1 en NEN 3140 norm en voorzien van een officiële keuringssticker. Het keuringsrapport zal u digitaal binnen 48 uur worden toegezonden.

 

Waarom Fysio Onderhoud voor Amsterdam?

  • Ruim 20 jaar werk- en branche ervaring
  • Wij spreken uw taal
  • Betrouwbaar
  • Snel en vakkundig
  • Voordelig en transparant
  • Onderhoud en/of service met of zonder contract
  • Merk onafhankelijk
  • Duidelijke rapportage per apparaat
  • Rechtstreeks contact met de monteur
  • Onderhoud en reparatie volgens NEN-EN-IEC 60601-1 en NEN 3140 naar normering HKZ en zorgverzekering

Contact

Fysio Onderhoud
Goudsesingel 127
3031 EG Rotterdam
06-40892160
info@fysio-onderhoud.nl