Fysio Onderhoud biedt ook serviceovereenkomsten aan op het gebied van onderhoud van uw Technogym fitnessapparatuur. Het is van belang uw Technogym apparatuur goed te onderhouden. Dit voor de levensduur maar ook voor de veiligheid. Door uw Technogym fitnessapparatuur regelmatig een onderhoudsbeurt te geven heeft u langer plezier van de toestellen, gaat de functionaliteit niet verloren en verminderd u de kans op gevaarlijke situaties, zoals het breken van een kabel.

ONDERHOUD VAN UW TECHNOGYM FITNESSAPPARATUUR IS VOOR DE LEVENSDUUR EN VEILIGHEID VAN GROOT BELANG.

Na afloop van ons bezoek en onze onderhoudswerkzaamheden, zullen wij uw Technogym apparatuur en/of behandelbanken elektrisch keuren volgens de NEN-EN-IEC 60601-1 en NEN 3140 norm en voorzien van een officiële keuringssticker. Het keuringsrapport zal u digitaal binnen 48 uur worden toegezonden.

 

Fysio Onderhoud & Service
Goudsesingel 127
3031 EG Rotterdam
06-40892160

 

#Rotterdam #Amsterdam #Den Haag #Utrecht #Eindhoven #Vlaardingen #Schiedam #Dordrecht #Zwijndrecht #Capelle #Krimpen #Gouda #Spijkenisse #Barendrecht #Delft #Gorinchem #Numansdorp #Ridderkerk #Brielle #Naaldwijk #Hellevoetsluis #Rijswijk #Breda #Tilburg #Etten-Leur #Roosendaal #Bergen op Zoom #Alphen aan den Rijn #Hoek van Holland #Leiden #Goes #Zierikzee #Middelburg #Vlissingen #Tiel #Oss #’s-Hertogenbosch